Június 25. Kedd, Bocsárd

Reggel sokfelé köd

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap reggelre sokfelé képződik köd, szitálással, ködszitálással. Napközben a ködfelhőzet az ország északkeleti felén tartósan megmarad, de a délnyugati, déli tájakon délután felszakadozhat felhőzet, és rövid időre a nap is előbukkanhat. A déli szél többfelé megerősödik. 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn aborult égből egyre többfelé várható kiadós mennyiségű eső. Eleinte a délkeleti, majd az északkeleti szél erősödik meg. 5-11 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden aDunántúlon felszakadozik a felhőzet, délután kisüt a nap; de a Duna-Tisza-közén és a Tiszántúlon egészen estig marad a borongós idő további esővel, záporral. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. 6-7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán areggeli átmeneti napsütés után északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak estétől fordul elő csapadék. Reggel gyengén fagyhat, délután 5-10 fok lesz.

Csütörtökön az erősen felhős, vagy borult égből szórványosan várható eső, a hegyekben havas eső is lehet. Megerősödik az északnyugati szél. +6 fok körül változik a csúcsérték.

(fotó: Mag Norbert)