Május 18. Szombat, Alexandra, Erik

Reggel köd, estétől eső

Előrejelzés
2023. január 12. 18:00
null

Pénteken reggelre sokfelé képződik köd, mely néhol a déli órákig is megmaradhat. Egyébként országszerte erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Estétől északnyugat felől szórványosan várható eső. 5-10 fok várható.

Szombaton reggelig több helyen lehet eső, zápor, majd északnyugat felől csökken a felhőzet, és a Tiszántúl kivételével kisüt a nap. Az északnyugati szél megerősödik. 6 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé számíthatunk esőre. A hegyekben és az északkeleti határszélen havas eső, hó is lehet. A délies szél élénk lesz. 6-7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn borult időre van kilátás. Eleinte csak délnyugaton, majd többfelé várható csapadék: nagyrészt eső, de főleg a hegyekben havazás, havas eső is valószínű. 3 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden átmenetileg kevesebb helyen fordul elő havas eső, eső. A déli szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 7 fok körül alakul a maximum.

(fotó: pixabay)

szelesborúsesőtéljanuárenyhecsapadékpárafelhősköd