Június 18. Kedd, Arnold, Levente

Hétfőre nagy eső jöhet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken délelőtt nagyrészt napos, gyengén felhős idő lesz, majd délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Kisebb eső, zápor csak néhol fordul elő. Eleinte az északnyugati, majd a délnyugati szél élénkül meg. 10-11 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton változóan felhős lesz az ég. Eleinte csak a délnyugati területeken, majd egyre nagyobb területen várható rétegfelhőzet, késő délutántól köd. Szitálás kialakulhat. Marad a 10 fok körüli maximum.

Vasárnap eleinte borult, ködös időre számíthatunk, majd délután a Dunántúlon felszakadozhat a ködfelhőzet, és kevés napsütés is lehet. A déli szél főleg a Dunántúlon erősödhet meg. 5-12 fok valószínű.

Hétfőn atúlnyomóan borult égből sokfelé várható kiadós mennyiségű eső, zápor. A hegyekben havas eső is lehet. A délkeleti, estétől pedig az északnyugati szél erősödhet meg. A maximumok 5 és 11 fok között változnak.

Kedden borult marad az ég, és további gyengülő csapadékra van kilátás. Az északnyugati szél erős, olykor viharos lesz. 5-7 fok köré csökken a hőmérséklet.