Február 28. Szerda, Elemér

Borult, elszórtan eső

Előrejelzés
2023. január 02. 18:00
null

Kedden borult, párás, foltokban ködös idő lesz. Ködszitálás, szitálás bárhol előfordulhat, illetve délutántól a Dunántúlon kisebb eső is várható. A hőmérséklet csúcsértéke 11 fok körül alakul. Az északnyugati szél megélénkül.

Szerdán reggelre ködfoltok képződnek, melyek feloszlása után változóan rétegfelhős időnk lesz. Eső csak estétől északon alakul ki. A délnyugati szél megélénkül. A maximum-hőmérséklet10 fok körül változik.

Csütörtökön északnyugat felől a gyakran megnövekvő felhőkből szórványosan valószínű záporeső. Délután már hosszabb napos időszakok is lehetnek. A nyugati szél megerősödik. Marad a 9-14 fokos enyheség.

Pénteken anapos, gyengén felhős délelőtt után délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a köd is terjeszkedik. Eső nem fordul elő. 9-13 fok között vártható a hőmérséklet.

Szombaton reggelig elszórtan lehet eső, majd - az erős északnyugati szél hatására - csökken a felhőzet, kisüt a nap. Reggel 9, délután már csak 6 fok valószínű, átmeneti lehűlés érkezhet.

(fotó:Posza Róbert Art)

szelesesőjanuárzáporenyheségenyhepáraszélfelhősköd