Május 26. Vasárnap, Evelin

Északnyugat felől szórványos eső

null

Pénteken délelőtt borult, párás, néhol tartósan ködös idő lesz, és szórványosan eső is kialakul. Délután eleinte délnyugaton előbukkanhat a nap, majd északnyugat felől újabb esőfelhők érkeznek. Keleten egész nap maradhat a borús, párás idő. 4 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, délnyugaton lesz a legenyhébb idő.

Szenteste napján anap első felében marad a borongós, párás idő, főleg hajnalban és reggel még esőkkel. A déli óráktól északnyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. A nyugati szél többfelé megélénkül. 7-13 fokos enyheség várható. Éjfél körül 7-8 fok valószínű.

Karácsony első napján reggelre délnyugaton és északkeleten képződnek sűrű ködfoltok, ezek feloszlása után változóan rétegfelhős időre számíthatunk. Csak néhol lehet kisebb eső. 9-11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Karácsony második napján délnyugaton némi napsütés előfordulhat, de az ország nagy részén párás, rétegfelhős idő lesz. Foltokban továbbra is lesznek ködfoltok. Az északnyugati szél megélénkül. A tartósan ködfelhős tájakon 4-10, máshol 11-16 fok lesz.

Kedden ahajnali, reggeli órákban szórványosan fordul elő eső, majd változóan felhős időnk lesz. Az északnyugati szél megerősödik. A maximum 9-10 fok között valószínű.