Június 13. Csütörtök, Anett

Délen és keleten több helyen eshet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. A nap első felében délen és keleten többfelé, máshol elszórtan várható eső, záporeső. A délnyugati szél északnyugatira fordul és átmenetileg megerősödik. 4 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Szilveszter napján az ország északkeleti felén egész nap borult, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. A délnyugati tájakon ugyanakkor fátyolfelhők szűrte napsütés is valószínű. ÉK-en 5-10, máshol 11-17 fok valószínű, délnyugaton kora tavaszias idővel búcsúzik a 2022. A déli szél megélénkül.

Újév napján eleinte csak északon lesz ködfelhőzet, majd mindenhol beborul az ég. Szitálás, ködszitálás előfordulhat. 12-13 fok körüli értékeket mérhetünk. A délies szél több helyen lesz élénk.

Hétfőn borult, párás, több helyen tartósan ködös idő valószínű. A délnyugati tájakon szakadozhat fel néha a ködfelhőzet. 6 és 17 fok között változik a hőmérséklet.

Kedden marad a nagyrészt borult, párás idő, inkább csak délen, délnyugaton lehet kevés napsütés. A maximumok továbbra is jóval az átlagos felett alakulnak.

(észlelőnk fotója)