Május 19. Vasárnap, Ivó, Milán

Boldog karácsonyt kívánunk!

Előrejelzés
2022. december 23. 18:00
null

Szenteste napján reggelig, kora délelőttig még szórványosan várható eső, majd északnyugat felől csökken a felhőzet, és egyre több helyen süt ki a nap. Délután elszórtan lehet futó zápor. A nyugati szél több helyen lesz élénk. 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Karácsony első napján a ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég: délelőtt keleten, délután nyugaton lehet pár órás napsütés. Reggel 3, délután 9 fok körüli értékeket mérhetünk. A délies szél gyenge marad.

Karácsony második napján sűrű ködfoltok képződnek reggelre, melyek északon egész nap megmaradhatnak. Délnyugaton kevés napsütés előfordulhat, majd késő délutántól északnyugat felől eső, zápor valószínű. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 11-12 fok ígérkezik.

Kedden reggelig még előfordul csapadék, majd az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. 6 és 11 fok között változik a maximum.

Szerdán változóan felhős, néhol párás időre van kilátás, számottevő csapadék nélkül. Marad az enyhe idő: délután 5-10 fok lesz.

(fotó: pixabay)

borúsesőpárásnapsütéskarácsonyborultködösfelhősköd