Július 15. Hétfő, Henrik, Roland

Többfelé eső

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A Duna-Tisza-közén sokfelé, máshol elszórtan várható eső, záporeső. Kiadós eső is lehet. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Erős hidegfronti hatás várható. Az autósoknak az erős oldalszél és a vizes útak miatt kell óvatosabban vezetniük.

Vasárnap aközépső országrészben egészen estig marad a borongós idő, és további gyengülő, szemerkélő eső, szitálás valószínű. Nyugaton és keleten viszont vékonyodik a felhőzet, és kisüt rövid időre a nap. Élénk marad az északias szél. 12-14°C várható.

Hétfőn eleinte erősen felhős, párás idő ígérkezik, majd északnyugat felől csökken átmenetileg a felhőzet. Elszórtan lehet kisebb eső. Az északnyugati szél ismét megélénkül. 11 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden és szerdán reggelente ködfoltokra, napközben napos és tartósan rétegfelhős tájakra van kilátás. Szitálás, ködszitálás előfordulhat. 10-15 fok körül alakulhat a maximum.

(fotó: Szabó Bálint)