Június 13. Csütörtök, Anett

Rétegfelhős, nyugodt őszi idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton aködfoltok feloszlása után változóan rétegfelhős lesz az ég. Néhol (elsősorban délnyugaton) kisebb szitálás, eső előfordulhat. A délkeleti szél gyenge marad. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelre sokfelé képződhet köd, mely néhol csak lassan oszlik fel. Napközben északon és nyugaton lesz a több rétegfelhő, délen előbukkanhat a nap. Nem lesz eső. 9 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn aDunántúlon már tartósan ködös, borult idő lehet. Az ország keleti felén még esély van arra, hogy felszakadjon a ködfelhőzet, és rövid időre kisüssön a nap. A keleti szél néha megélénkülhet. A tartósan ködös tájakon 5-10, máshol 10-15°C várható.

Kedden erősen felhős, majd borult lesz az ég, és szórványosan fordulhat elő szitálás, kisebb eső. A délkeletire forduló szél megélénkül. 7 és 13 fok között változik a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és mindkét nap szórványosan lehet eső, záporeső. 10-11°C körül alakulhat a hőmérséklet délutánonként.

(észlelőnk korábbi fotója)