Június 20. Csütörtök, Rafael

Péntektől eső

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön reggel főleg a Duna-Tisza-közén fordulnak elő ködfoltok, melyek délelőtt megszűnnek;és változóan (réteg)felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. A délkeleti szél néha megélénkül. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken aködös reggelt követően délnyugat, nyugat felől beborul az ég, és eleinte a Dunántúlon, este már a középső területeken is valószínű eső, záporeső. Eleinte a délkeleti, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. Marad a 13-19 fokos maximum.

Szombaton erősen felhős, nyugaton borult lesz az ég. A Dunántúlon sokfelé, keleten csak elszórtan várható újabb eső. Az északnyugati szél több helyen lesz erős. 10 és 17 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Vasárnap anap első felében még előfordul kisebb eső, szitálás, majd kissé szakadozik a felhőzet, rövid időre a nap is előbukkanhat. Gyenge lesz az északkeleti szél. 16 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn nyugodt novemberi idő lesz reggel ködfoltokkal, nappal rétegfelhőkkel. Nem lesz csapadék. 12-17 fok között változik a csúcsérték.

(fotó: Pap Miklós)