Június 25. Kedd, Bocsárd

Ködös reggel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap reggelre sokfelé képződik köd, mely a déli órákra feloszlik. Ezek után változóan rétegfelhős idő várható, csapadék nélkül. A keleti szél néha megélénkülhet. 9 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn ismét ködfoltokkal indul a reggel, mely most már néhol (nagyobb eséllyel DNy-on, illetve a Tiszántúlon) egész nap megmaradhat. Estétől délnyugat, nyugat felől fordulhat elő kisebb eső. 7 és 14 fok között változik a hőmérséklet - a tartósan borús tájakon lesz a hűvösebb. Gyenge marad a légmozgás.

Kedden erősen felhős, párás, néhol egész nap ködös idő lesz. Elszórtan várható kisebb eső, szitálás, ködszitálás. A tartósan ködös tájakon 5-10, máshol 10-15°C valószínű. A délkeleti szél megélénkülhet.

Szerdán borult, párás időre van kilátás sokfelé esővel. A szél fokozatosan északkeletire fordul és megerősödik. 10 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön marad a borult, párás idő, de már kevesebb helyen alakul ki csapadék. Az északkeleti szél erős lesz. 7-12 fok közé hűl a levegő.

(észlelőnk fotója)