Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Ködfelhős, igazi novemberi idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden reggelre szinte mindenhol rétegfelhő, illetve köd képződik, mely egész nap kitarthat. Lesznek azonban (főleg délen) derűsebb tájak is. Ködszitálás előfordulhat. 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet - a felhőzettől függően. A délies szél csak néha élénkül meg.

Szerdán északon tartósan borult, párás idő lesz; míg a déli területeken felszakadozhat a ködfelhőzet, és kevés napsütés is lehet. 9-18 fok valószínű, a tartósan borult tájakon marad 10 fok alatt a maximum. Néhol megélénkül a déli szél.

Csütörtökön erősen felhős, délelőtt párás, foltokban ködös idő lesz. Délután északnyugat felől frontfelhőzet is érkezik, melyből elszórtan eshet az eső. Az északnyugati szél megerősödik. 13-14°C körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken aTiszántúlon kora délutánig lehet kisebb eső, szitálás, máshol napos, fátyolfelhős időre van kilátás. Mérséklődik a légmozgás. 10-15 fok valószínű.

Hétvégén változóan felhős idő várható, tartósabb ködfoltokkal, illetve rétegfelhővel. Számottevő csapadék nem valószínű. 12-13 fok körül alakul délutánonként a hőmérséklet.

(észlelőnk korábbi fotója)