Június 24. Hétfő, Iván

Észak felől felszakadozhat

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán eleinte ködös, borult időre számíthatunk. Kisebb eső, szitálás is előfordul. Napközben észak, északnyugat felől csökken a felhőzet, kevés napsütés is lehet; de délen és a Tiszántúlon borús maradhat az ég. 13 és 20 fok között alakulhat a hőmérséklet. Az északnyugati szél megélénkül.

Csütörtökön változóan (réteg)felhős időre van kilátás, eső nélkül. Reggel főleg a keleti tájakon képződik köd. A délkeleti szél gyenge marad. 15-17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak a Dunántúlon, estétől a középső tájakon is elered az eső. Eleinte a délkeleti, majd az északnyugati szél erősödhet meg. 17 fok körül alakul a maximum.

Szombaton borult idő valószínű többfelé újabb esővel, záporesővel. Foltokban köd képződik. Erős lesz az északnyugati szél. A csúcsérték 10 és 16 fok között várható.

Vasárnap anap első felében borult, párás idő ígérkezik, majd délutánra kissé szakadozik a felhőzet, a nap is előbukkanhat. 15 fok körül alakul a hőmérséklet.