Június 20. Csütörtök, Rafael

Délután előbukkanhat a nap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn a nap első felében erősen felhős, párás, foltokban ködös idő lesz; és elszórtan alakul ki eső, szitálás. A déli óráktól északnyugat felől átmenetileg egyre többfelé szakadozik fel a felhőzet, és előbukkan a nap. A délnyugati szél megélénkülhet. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden reggel főleg délen és keleten képződik sűrű köd, mely csak lassan oszlik fel. Napközben változóan rétegfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. 9 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk, a tartósan borongós tájakon lesz a hidegebb.

Szerdán reggel sűrű ködfoltok képződnek, míg nappal rétegfelhős idő valószínű. Kevés napsütés főleg a déli területeken lehet. Az ország nagy részén 9-14 fok lesz, de a derűsebb déli vidékeken 17-18 fok sem kizárt. A déli szél néha megélénkül.

Csütörtökön estig erősen felhős lesz az ég, és keleten, északkeleten kisebb eső is előfordul. Estétől csökkenhet a felhőzet az egyre inkább erős északnyugati szél hatására. 9-16 fok valószínű.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, pár órás napsütéssel. Eső nem alakul ki. Az északnyugati szél még gyakran lesz élénk. 13 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

(fotó:Posza Róbert Art)