Május 19. Vasárnap, Ivó, Milán

Délen újabb esők

Előrejelzés
2022. november 19. 18:00
null

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A nap első felében a déli, délnyugati tájakon többfelé lehet eső, a magasabban fekvő tájakon akár havas eső is. Délután északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet. Az északnyugati szél megélénkül. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után változóan rétegfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a délnyugati szél. Reggel 0, délután 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden eleinte változóan felhős időnk lesz, majd délután délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon már többfelé, máshol elszórtan alakul ki eső. A déli, délkeleti szél megerősödik. 5-10 fok valószínű.

Szerdán reggelig sokfelé lehet eső, majd napközben csökken a felhőzet, de a Dunántúlon szitálás, gyenge eső még előfordulhat. A szél északira, északnyugatira fordul és megerősödik. +5, +7 fok körül változik a hőmérséklet.

Csütörtökön az erős északnyugati szél hatására csökken, szakadozik a felhőzet. Csapadék nem lesz. 5 és 10 fok között valószínű a csúcsérték.

(észlelőnk fotója)

felhőesőőszzáporesősnovemberszitálásködhavas eső