Június 19. Szerda, Gyárfás

A középső tájakon előbukkanhat a nap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön eleinte marad a borongós idő, majd a középső tájakon csökken a felhőzet. Az északkeleti, keleti és a nyugati területeken további gyengülő eső, szitálás várható. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megerősödik.

Pénteken északkeleten, keleten rétegfelhős időre számíthatunk, szitálás is előfordul. Máshol változóan felhős idő lesz, pár órás napsütéssel. Este délnyugaton sűrű ködfoltok képződnek. 10 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. Gyenge lesz az északnyugati szél.

Szombaton erősen felhős, párás időre van kilátás. Szórványosan várható eső, szitálás, ködszitálás. Az északnyugati szél ismét megélénkül. 6-9 fok valószínű.

Vasárnap erősen rétegfelhős idő várható, de napközben néhol előbukkan a nap. Továbbra is előfordulhat néhol szitálás, éjszaka ónos szitálás. 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn és kedden erősen felhős, vagy borult, párás időnk lesz. Komoly csapadék nem valószínű, de szitálás, ónos szitálás előfordulhat. 5-7 fok körüli maximumok várhatók.

(kép: Schidru Photo)