Március 2. Szombat, Lujza

Szürke, párás idő

Előrejelzés
2022. október 30. 18:00
null

Hétfőn sűrű ködfoltokkal indul a reggel, néhol ködszitálás is várható. Napközben borult, párás időre számíthatunk, de délnyugaton néhol előbukkan a nap. A délkeleti szél gyenge marad. 11 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden, Mindenszentek napján a délelőtti órákig borult, párás idő lesz, majd délen és nyugaton szakadozhat a köd és a rétegfelhőzet, rövid időre kisüthet a nap. 13-16 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán délelőtt marad a borongós, ködfelhős idő, kisebb eső, szitálás is előfordul. Déltől északnyugat felől szakadozik a felhőzet. Az északnyugati szél megélénkül. 11-17 fok lesz délután.

Csütörtökön areggeli ködfoltok feloszlása után egyre vastagabb felhők érkeznek, de csapadék estig még nem alakul ki. A délkeleti szél élénk lesz. 15-17 fok körül alakul a csúcsérték.

Pénteken és szombaton az erősen felhős, vagy borult égből sokfelé valószínű eső, zápoeső. Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Erős lehűlés várható. Szombaton néhol 10 fok közelében maradnak a maximumok.

(fotó: Katona Dorina)

borúsesőoktóberőszborultpáraszitálásfelhősköd