Május 30. Csütörtök, Janka, Zsanett

Északnyugat felől eső

null

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég; és eleinte csak elszórtan, majd az esti óráktól egyre többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél is mind többfelé erősödik meg. 15 és 25 fok között változik a hőmérséklet - DK-en lesz a melegebb.

Vasárnap, nemzeti ünnepünk napján reggelre több helyen képződhet köd, mely néhol akár a déli órákig is kitarthat. Egyébként rétegfelhős idő várható, de kevés napsütés is lehet. Hajnalban keleten még lehet eső, majd napközben már nem lesz csapadék. 17 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk: északon rétegfelhős, délen fátyolfelhős lehet az ég. Estétől északnyugat felől előfordul záporeső. Megélénkül az északnyugati szél. Marad a 19-20 fok körüli maximum.

Kedden agyakran erősen felhős égből elszórtan alakul ki záporeső. A nyugati, északnyugati szél élénk marad. 15 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán aködfoltok feloszlását követően változóan felhős, nyugodt őszi időnk lesz. Nem valószínű csapadék. 19 fok körül alakul a hőmérséklet.

(fotó: Pap Miklós)