Július 15. Hétfő, Henrik, Roland

Délen előbukkanhat a nap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden reggel ismét sokfelé képződik sűrű köd, illetve rétegfelhőzet. Napközben az ország déli, délnyugati felén megszűnhet a párásság, és kisüthet a nap, de északon, északkeleten egész nap zárt maradhat a ködfelhőzet. 13 és 20 fok között alakul a hőmérséklet - a derűsebb délnyugaton lehet melegebb idő.

Szerdán anap első felében erősen felhős, párás, néhol tartósan borult idő lesz. Kisebb eső, szitálás is előfordul. A déli óráktól észak, északnyugat felől csökken a felhőzet, északon elő is bukkanhat a nap. Az északnyugati szél megélénkül. 16 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön keleten rétegfelhős, párás időre van kilátás; míg a Dunántúlon fátyolfelhők zavarják a napsütést. Esetleg néhol lehet gyenge szitálás. 13 és 19 fok között alakul a maximum.

Pénteken nyugat felől beborul az ég, és sokfelé várható eső, zápor. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék eshet. Egyre inkább megerősödik az északnyugati szél. 14-16 fok lesz.

Szombaton hajnalban még sokfelé, napközben már csak a keleti országrészben valószínű újabb eső, zápor. Nagy területen fokozódik viharossá az északnyugati szél. 10-15 fok köré csökken a hőmérséklet.

(fotó: Németh Regina)