Május 18. Szombat, Alexandra, Erik

Záporos, szeles hétfő

Előrejelzés
2022. szeptember 18. 18:00
null

Hétfőn az erősen felhős égből reggelig többfelé várható eső, majd északnyugat felől szakadozik a felhőzet, de egész nap előfordulnak újabb záporok. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. 15-17 fok körül alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Kedden felhőátvonulásokra számíthatunk, délutántól több záporral. Főleg északkeleten lehet ismétlődő csapadék. Erős marad az északnyugati szél. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szerdán többórás napsütésre, mellette gomolyfelhőkre van kilátás, de már jóval kevesebb helyen (csak néhol) fordulhat elő zápor. A légmozgás is mérséklődik. A csúcsérték 16 fok körül valószínű.

Csütörtökön gomolyfelhők zavarják a szeptemberi napsütést, melyekből elsősorban az északkeleti vidékeken alakulnak ki záporok. Élénk lesz az északi, északnyugati szél. Alig lesz változás a hőmérsékletben: reggel 5, délután 17°C lesz.

Pénteken változóan felhős idő valószínű, csapadékra kicsi az esély. A délies szél mérsékelt marad. 14 és 19 fok között alakulhat a maximum.

szelesviharosesőőszzáporhűvöshidegzáporoknaposszél