Március 3. Vasárnap, Kornélia

Támad az ősz!

Előrejelzés
2022. szeptember 15. 18:00
null

Pénteken északon erősen, délen borult lesz az ég. Főleg a reggeli, illetve a délutáni, esti órákban számíthatunk esőre, záporra. 15 és 23 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megélénkül.

Szombaton borult lesz az ég. Az északnyugati területeken csak elszórtan, máshol sokfelé várható kiadós eső, záporeső. Nagy területen erősödik meg az északnyugati szél. Mindössze 12és 20 fok közötti értékeket mérhetünk. Borongós őszi időnk lesz.

Vasárnap eleinte keleten még sokfelé lesz esőzés, majd északnyugat felől - a sokfelé viharossá fokozódó szél hatására - csökken felhőzet, és a felhőátvonulásokból futó záporok fordulnak elő. 15 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfőn északnyugat felől gyakran növekszik meg a felhőzet, és főleg a nap első felében többfelé alakul ki eső, zápor. Erős, olykor viharos lesz a szél. 12 és 17 fok között alakul a maximum.

Kedden marad a borongós, szeles, őszi idő. Délelőtt gyengén, délután erősen felhős lesz az ég, és szórványosan újabb eső, zápor lehet. Délután 15-17 fok ígérkezik.

(fotó: Szabó Réka)

szelesesőőszzáporhidegfrontborulthidegfrontlehűlésszélfelhős