Június 13. Csütörtök, Anett

Péntek reggel talajmenti fagyok!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön aDunától keletre gyakran lesz erősen felhős az ég, és záporok is kialakulnak. Ezzel szemben a Dunántúlon sok napsütésre számíthatunk, és kicsi az esély csapadékra. Még élénk lehet az északnyugati szél. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Már keleten is csak néhol fordulhat elő kisebb csapadék. A délnyugati szél megélénkül. Hideg lesz a reggel: 0 és +7 fok közé süllyed a hőmérséklet, tehát több helyen lehet talajmenti fagy! Délutánra 16 fok köré melegszik a levegő.

Szombaton délnyugat felől egyre több fátyolfelhő érkezik, de ebből nem alakul ki eső. A déli, délnyugati szél többfelé lesz élénk, néhol erős. 19-20 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap erősen felhős időre van kilátás, főleg délutántól eső, zápor is valószínű. A déli, délkeleti szél gyakran élénkül meg. Marad a 19-20 fok körüli csúcsérték.

Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Megerősödik a déli szél. 15 és 20 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

(fotó: Attis Photography)