Április 14. Vasárnap, Tibor

Nyugat felől eső, zivatar

Előrejelzés
2022. szeptember 14. 18:00
null

Csütörtökön az erősen felhős, vagy borult égből nyugat felől több hullámban várható eső, zápor, zivatar. Estefelé a déli tájakon kiterjedt zivatartevékenység is lehet. Napközben északon lehetnek naposabb időszakok. A nyugatias szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 23 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. A legtöbb eső a délnyugati tájakon eshet. Megélénkül az északnyugati szél. 17 és 24 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombaton borult idő lesz, és már sokfelé, szinte országszerte várható kiadós mennyiségű eső, záporeső. Megerősödik az északnyugati szél. Délután mindössze 12-19 fok lesz. Szürke, hűvös őszi idő valószínű.

Vasárnap keleten eleinte további esőzés várható, majd nyugat felől szakadozik a felhőzet. Délután már csak futó záporok lehetnek. Nagy területen fokozódik viharossá a szél. 17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, elszórtan esővel, záporral. Az északnyugati szél továbbra is gyakran lesz viharos. 15-19 fok valószínű délután.

(fotó: Molnár László)

viharviharosesőőszzáporzivatarhűvöshidegfrontlehűlésidőjárásszél