Június 25. Kedd, Bocsárd

Markáns változás jön péntektől

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán északkelet felé haladva egyre vastagabb felhőzetre számíthatunk, és ennek megfelelően északon, északkeleten alakul ki eső, záporeső. A délnyugati szél többfelé megélénkül. 19 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható eső, zápor, zivatar. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödhet meg. 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Néhol zivatar is előfordulhat. A legnagyobb mennyiségű csapadék a délnyugati tájakon lehet. 17 és 22 fok közé csökken a hőmérséklet. Az északnyugati szél erős lesz.

Szombaton marad a borongós idő, bár délután északnyugaton már felszakadozik a felhőzet. Főleg a nap első felében valószínű eső, zápor. Egyre inkább viharossá fokozódik az északnyugati szél. Délután mindössze 12 és 19 fok között változik a hőmérséklet.

Vasárnap felhőátvonulásokra és futó záporokra van kilátás. Az északnyugati szél nagy területen lesz viharos, további hideg levegő zúdul be hazánk térségébe. 15-17 fok valószínű délután.

(fotó: Rugási János)