Április 14. Vasárnap, Tibor

Hűvös őszi idő délen és keleten kiadós esővel

Előrejelzés
2022. szeptember 16. 18:00
null

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte délen, majd délutántól délkeleten várható sokfelé eső, záporeső. Az északi, északnyugati tájakon csak elszórtan lesz csapadék. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Hűvös, borongós, igazi őszi időnk lesz.

Vasárnap reggelig keleten további csapadék valószínű, majd északnyugat felől átmenetileg csökken a felhőzet. A felhőátvonulásokból eleinte csak elszórtan lehet zápor, majd estétől ismét több helyen eshet az eső. Többfelé fokozódik viharossá az északnyugati szél. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn atöbbórás napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és elszórtan alakulnak ki záporok. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. 16-17 fok körül változik a csúcsérték.

Kedden és szerdán is valószínű napsütés, ugyanakkor gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet, melyekből továbbra is előfordulhat zápor. Az északnyugati szél változatlanul élénk, néhol erős lesz. A maximumok 13 és 19 fok között alakulnak, a reggelek pedig hidegek lesznek, néhol csak +1, +3 fok valószínű.

(kép: Np Photo)

viharszelesviharosesőőszzáporhűvöshétvégehidegfrontszürkeborongósszélfelhős