Július 13. Szombat, Jenő

10 fokos lehűlés jön a hétvégére

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden anapsütés mellett északnyugat, nyugat felől egyre jobban megnövekszik a felhőzet, de estig csapadék nem alakul ki. Mérsékelt marad a délies szél. 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán erősen felhős lesz az ég, és északon, északkeleten szórványosan fordul elő eső, zápor. A déli, délnyugati szél megerősödhet. Délen 25-30, északon 20-24 fok valószínű.

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég; és nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A nyugati szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz. 24-25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken marad a borongós idő. Sokfelé várható akár kiadós mennyiségű eső, zápor. A szél északira, északnyugatira fordul, mellyel megkezdődik a hideg levegő bezúdulása hazánk térségébe. Már csak 21 fok körül változik a hőmérséklet.

Szombaton továbbra is gyakran lesz erősen felhős az ég, de már inkább csak záporok fordulnak elő. Nagy területen lesz viharos az északi szél. Tovább csökken a hőmérséklet: délután már csak 15-20 fok várható.

(fotó: Schidru Péter)