Június 25. Kedd, Bocsárd

Felfrissülést, hűvösebb időt hoz az iskolakezdés napja

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn gyakran lesz gomolyfelhős az ég, melyből hajnalban, reggel főleg az Észak-Dunántúlon, majd délutántól a kb. Budapest-Debrecen vonaltól északra alakulnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugati szél megélénkül. Már inkább csak délkeleten lehet hőség, máshol 25-29 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, a Tiszántúlon a legtöbb felhővel - itt egészen a kora délutáni órákig várható még eső, zápor, zivatar. Az északias légmozgás élénk lesz. 26 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán nyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre több helyen fordulhat elő záporeső, zivatar. A szél északkeletire fordul és élénk marad. 23 és 29 fok között változik a csúcsérték.

Csütörtökön, az ősz első napján eleinte erősen felhős lesz az ég, majd észak felől csökken és gomolyosodik a felhőzet. Elszórtan fordul elő záporok. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az északkeleti szél. 24-25 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Pénteken afriss reggelt követően változóan felhős időre van kilátás. Zápor csak kevés helyen alakul ki. Marad a 25 fok körüli mérsékelten meleg idő és az élénk keleties szél.

(észlelőnk fotója)