Június 24. Hétfő, Iván

Északkeleten lehetnek zivatarok

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd északkelet felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elsősorban az északi, északkeleti tájakon alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, és csak néhol fordul elő zápor, zivatar. 27-32 fokos kellemes nyári idő valószínű. Élénk marad a légmozgás.

Szombaton délkelet, kelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. A délnyugati területeken tartós eső is lehet. 21 és 31 fok között változik a hőmérséklet csúcsértéke, a tartósan esős tájakon lesz a hűvösebb. Élénk lesz az északias szél.

Vasárnap még gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és délelőtt csak néhol, délután szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. 29-30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn fátyol-és gomolyfelhők zavarják a többórás napsütés, de csapadékra már kicsi az esély. 30-33 fok köré melegszik a levegő.

(észlelőnk korábbi fotója)