Június 18. Kedd, Arnold, Levente

Élénk szél, kellemes nyári idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk. Csapadékra igen kicsi az esély. Az északkeleti szél élénk, elsősorban a keleti országrészben erős lesz. 25 és 31 fok közötti kellemes nyári hőmérsékletek várhatók.

Csütörtökön eleinte marad a ragyogó napsütés, majd délután északkelet felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és záporok, zivatarok érkeznek. Megerősödik az északkeleti szél. 29 fok körüli értékeket mérhetünk, ÉK-en lesz a hűvösebb idő.

Pénteken atöbbórás napsütés mellett gomolyok jelennek meg az égen, de zápor, zivatar csak elszórtan (inkább a Dunántúlon) fordulhat elő. 26-32 fok valószínű délután. Mérséklődik az északkeleti légmozgás.

Szombaton északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és szórványosan, de délnyugaton több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség várható.

Vasárnap anap első felében borongós időre van kilátás, főleg reggelig lehetnek további záporok, zivatarok. Déltől csökken a felhőzet, kisüt a nap. 30-32 fokos maximumok lehetnek.

(fotó: Úton lenni)