Június 19. Szerda, Gyárfás

Kellemes nyári idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pünkösd vasárnap hajnalban-reggel a délnyugati tájakon fordul elő még zápor, zivatar; majd sok napsütésre, mellette gomolyokra számíthatunk, csapadék nélkül. Délutántól, estétől valószínű nyugat felől újabb felhősödés, de estig nem lesz eső. Az északkeleti szél néha megélénkül. Kellemes nyári időnk lesz 25-30 fokos csúcsértékkel.

Pünkösd hétfőn nyugaton erősen felhős lesz az ég, és zápor, zivatar is több helyen fordul elő. Keleten ugyanakkor sok napsütés várható, itt csak estétől lehet csapadék. Az északkeleti szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz. 24 és 30 fok között változik a hőmérséklet.

Kedden sok napsütésre van kilátás, keleten több gomolyfelhővel - itt zápor, zivatar előfordulhat. Marad a 25-31 fokos maximum, főleg délen, délnyugaton lesz kánikula.

Szerdán napközben fokozatosan, erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól szórványosan valószínű eső, zápor. Az északnyugatira forduló szél több helyen lesz erős. 21 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk, ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Csütörtökön borongós idő ígérkezik. Szórványosan várható további eső, záporeső. Az északnyugati szél továbbra is erős lesz. 20-27 fok körül alakul a hőmérséklet.

(észlelőnk korábbi fotója)