Június 17. Hétfő, Alida, Laura

Főleg délelőtt lehet csapadék

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton anap első felében a Dunántúlon és a középső tájakon, délután már csak északkeleten várható eső, zápor, zivatar. A délnyugati területeken a legkisebb az esély csapadékra, míg északon felhőszakadás is kialakulhat. Az északnyugati szél megerősödik. Gyenge hidegfront érkezik. 24 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Pünkösd vasárnap ragyogó napsütésre számíthatunk kevés fátyolfelhővel. Csak késő este nyugaton lesz erősebb felhősödés, oda egy-egy zivatar besodródhat. 25-30 fokos nyári meleg valószínű.

Pünkösd hétfőn aDunántúlon erősen felhős lesz az ég, és főleg reggelig, kora délelőttig lehet zápor, zivatar. Keleten napos, gyengén felhős idő várható. 27 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden reggelre a nyugati tájakon párafoltok jelennek meg. Ezek feloszlása után sok napsütés ígérkezik. Csapadék nem várható. 25-30 fok között változik a csúcsérték.

Szerdán a napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak néhol fordul elő zápor. Nem lesz változás a hőmérsékletben: marad a kellemes nyári idő 25-30 fokkal.

(fotó: Tóth K.)