Június 18. Kedd, Arnold, Levente

Délutántól jönnek a zivatarok!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön délutánig napos, gomolyfelhős időre számíthatunk; majd délutántól nyugat, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. Főleg délnyugaton heves zivatar is lehet. Az északnyugati szél is egyre nagyobb területen erősödik meg. Hidegfront érkezik. 29-30 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken afront mögött felhőátvonulások várhatók, melyekből az északi, északkeleti tájakon zápor is előfordulhat. Az északi, északnyugati szél nagy területen erősödik meg. Felfrissül a levegő: 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton sok napsütés lesz fátyol-és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. Mérséklődik a légmozgás is. 25 és 30 fok közötti kellemes nyári meleg valószínű.

Vasárnap ragyogóan napos időre van kilátás, kizárt a csapadék. Tovább melegszik a levegő, igazi strandidő lesz 30-31 fok körüli maximumokkal.

Hétfőn estig sok napsütésre van kilátás, zápor még nem fordul elő. Több helyen lehet kánikula 30 fok feletti hőmérséklettel. A délnyugati szél megerősödik.

(észlelőnk korábbi képe)