Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Reggel még lehet zivatar, aztán napsütés

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán hajnalban reggel főleg északon lesznek záporok, zivatar (de máshol is előfordulhat). Ezt követően sok napsütésre, kevés fátyolfelhőre számíthatunk, eső már nem lesz. Az északnyugati szél a nap első felében lehet élénk. 25-26 fok körül alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Csütörtökön a többórás napsütést gomolyfelhők zavarják. Eleinte csak néhol, kora estétől a déli területen többfelé várható zápor, zivatar. Heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesővel. 25 és 30 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Az ÉNy-i szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz.

Pénteken ragyogó nyári napsütésre van kilátás, kicsi az esély csapadékra. Tovább melegszik az idő: délen 30-31 fokos kánikula is lehet. A szél délkeletire fordul és mérsékelt marad.

Szombaton napos, gomolyfelhős idő valószínű, elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A változó irányú szél csak zivatarok környezetében erősödhet meg. Marad a 25-30 fokos maximum.

Pünkösd vasárnap változóan felhős lesz az ég. Délelőtt kevesebb, délután több gomoly lesz az égen, és elsősorban délután fordul elő zápor, zivatar. Marad a meleg nyári idő.

(fotó: Harmath Beáta)