Június 16. Vasárnap, Jusztin

Napos, nyárias

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön atöbbórás napsütést csak kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarja, csapadék már nem alakul ki. Élénk lesz az északnyugati, majd nyugati szél. 23 és 29 fok közötti értékekre számíthatunk délután.

Pénteken asok napsütést követően délután megnövekszik a gomolyfelhőzet, és a Dunántúlon már záporok, zivatarok várhatók. 25 és 30 fok közötti nyárias meleg lesz. Az északnyugati szél ismét megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Szombaton erősen felhős lesz az ég, a legtöbb napsütés az északi határszélen várható. A déli tájakon elszórtan fordul elő kisebb eső, záporeső. Élénk lesz az északnyugati szél, mellyel hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután már csak 16-24 fok lesz.

Vasárnap az északi tájakon előbukkan a nap, de az ország többi részén marad a borongós idő. Elszórtan továbbra is lehet eső, záporeső. Mindössze 19 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfőn napos, gomolyfelhős időre van kilátás. A hőmérséklet 20 és 26 fok között változik a maximum. Csapadék nem látszódik.