Július 13. Szombat, Jenő

Egész hétvégén borongós

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton erősen felhős, délen borult lesz az ég. Délig a déli tájakon több helyen, délután elszórtan várható eső, zápor, hajnalban még zivatar is lehet. Az északi területeken kicsi az esély csapadékra, kevés napsütés is lehet. A nyugati szél élénk lesz. 14 és 24 fok között változik a hőmérséklet. Északon lesz a melegebb.

Vasárnap az erősen felhős, vagy borult égből több helyen alakul ki eső, záporeső. Az északkeletire forduló szél élénk, néhol erős lesz. A tartósan esős tájakon csak 12-16 fok lesz, máshol 17-22 fok valószínű.

Hétfőn anap első felében még szórványosan lehet csapadék az erősen felhős égből, aztán délután csökken a felhőzet, egyre több napsütés ígérkezik. 17-25 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden napos, gomolyfelhős idő várható, csapadék nélkül. 22-29 fok közé melegszik a levegő. A déli, délnyugati szél egyre melegebb levegőt hoz a Kárpát-medence térségébe.

Ragyogó napsütés valószínű a nyár első napján. A hőmérséklet is igazi nyári lesz: 27-32 fok között alakul, tehát már több helyen lesz hőség. Csapadékra kicsi az esély.

(fotó: Amper01)