Május 28. Kedd, Csanád, Emil

Délelőtt záporesők, zivatarok

null

Kedden anap első felében - a délnyugati tájakat leszámítva - többfelé várható eső, zápor, zivatar. Délután északnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, keleten is megszűnik a csapadék. Az északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Szerdán gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Eleinte csak elszórtan, estétől nyugat felől egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az ÉK-i, majd az ÉNy-i szél. 25-32 fokos nyárias meleg lesz.

Csütörtökön atöbbórás napsütés mellett felhőátvonulások lesznek, záporra kicsi az esély. 26 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Az északnyugati szél főleg délelőtt lesz még erős.

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan valószínű eső, zápor, zivatar. 19 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet a borongós idő hatására.

Szombaton erősen felhős idő várható, és továbbra is szórványosan fordul elő eső, záporeső. 15 és 24 fok között alakul a maximum, több fokkal esik vissza a hőmérséklet.

(fotó: Járvás József)