Június 13. Csütörtök, Anett

Záporesők, zivatarok

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán erősen felhős lesz az ég, hosszabb napos időszakok délen lehetnek. Délnyugat felől több hullámban várható eső, zápor, zivatar. 10-19 fok között változik a hőmérséklet - délkeleten lesz a legmelegebb. Az északnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Csütörtökön reggelig a középső és a keleti területeken még többfelé lesz csapadék, majd északnyugat felől mindenhol csökken a felhőzet, és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Az északkeleti szél megélénkül. 14 és 19 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Pénteken eleinte délnyugaton lehetnek felhős tájak, majd országszerte többórás napsütés valószínű. Csapadék nem lesz. 15-20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szombaton ragyogó tavaszi napsütésre van kilátás, melyet csak kevés gomolyfelhő zavar. Nem lesz eső. 16-21 fok közötti kellemes idő ígérkezik.

Május 1-jén, vasárnap változóan felhős idő várható, zápor csak elszórtan fordul elő. A keleti, északkeleti szél megélénkül. 19-20 fok köré melegszik a levegő.

(fotó: Kortyis Dávid)