Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Vegyes csapadék jön

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Estig szórványosan (főleg délen és északkeleten), majd estétől délnyugat felől ismét egyre többfelé várható eső,amit az éjszaka folyamán ÉNy-on és a hegyekben havas eső, havazás válthat fel. 4 és 11 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megerősödik.

Vasárnap délig borult időre számíthatunk sokfelé esővel, nyugaton és a hegyekben havas esővel, tapadó hóval. Délután ÉNy felől lassan csökken a felhőzet, de a Duna-Tisza-közén egy összeáramlás mentén egészen késő estig lehet csapadék. Erős, olykor viharos lesz az ÉNy-i szél. Reggel 0, délután 6 fok körül alakul mindössze a hőmérséklet.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. A délnyugati szél megélénkül. Reggel szinte országos fagy lesz -6, +1 fok közötti értékekkel, délutánra 11 fok köré melegszik a levegő.

Kedden és szerdán anapsütés mellett szerdán gyakrabban növekszik meg a felhőzet, de zápor csak elszórtan lehet. Erős lesz a nyugati, északnyugati szél. 11és 17 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

(kép: Fülöp Zoltán)