Május 21. Kedd, Konstantin

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Előrejelzés
2022. április 16. 18:00
null

Húsvét vasárnap atöbbórás napsütést gomolyfelhők zavarják, de inkább csak északkeleten fordul elő kisebb zápor. Az északi, északkeleti szél megerősödik. Néhol viharos széllökések is lehetnek. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Húsvét hétfőn észak, északkelet felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan számíthatunk záporokra. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős. Reggel 0, délután 11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan valószínű eső, szitálás. Élénk lesz az északnyugati szél. Marad a hűvös idő: délután csak 10-16 fok lesz.

Szerdán eleinte erősen felhős lesz az ég, és több helyen fordulhat elő eső, zápor. Később északnyugat felől csökken a felhőzet, és már inkább csak a keleti területeken lesz csapadék. Élénk lesz az ÉNy-i szél. 15 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Zápor már csak néhol fordul elő. 14-20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

(fotó: Szabó Ági)

szelesviharosesőfagyzáporhűvöshétvégeünnephúsvétfagyosborongósszél