Június 13. Csütörtök, Anett

Csak fátyolfelhők szűrik a márciusi napsütést

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, csak délután nyugat felől növekszik meg a fátyolfelhőzet. Csapadék nem alakul ki. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül. 11-12 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Kedden, március 15-én, nemzeti ünnepünk napján eleinte csak fátyolfelhők lesznek az égen, majd délutántól egyre vastagabb felhők sodródnak hazánk térsége fölé. Eső azonban csak késő estétől fordul elő. 10 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A déli szél élénk lesz.

Szerdán délig erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső, a hegyekben akár havas eső, hó. Délután aztán északkelet felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. 5 és 13 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Az északi, északkeleti szél élénk lesz.

Csütörtökön anapsütés mellett gomolyfelhők képződnek, de csapadék nem fordul elő. 11-12 fok körüli értékeket mérhetünk. A keleti szél élénk lesz.

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól már szórványosan alakulhat ki záporeső. A keleti szél egyre inkább megerősödik. 5-11 fok valószínű.