Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Tavaszias péntek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken atöbbórás napsütést nyugat felől főleg délután zavarják felhők, de csapadékra nem kell számítani. Mérséklődik és délnyugatira fordul az eleinte még erős északnyugati szél. 10-15 fokos tavaszias idő lesz.

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délnyugaton többfelé, máshol csak elszórtan várható eső, záporeső. Északnyugatira fordul és megerősödik a szél. 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap areggeli, délelőtt órákban csökken a felhőzet átmenetileg, pár órára a nap is kisüt. Délután aztán újabb felhők érkeznek, de csak elszórtan fordul elő záporeső. A délnyugati szél lesz több helyen élénk. 9-10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn az erősen felhős égből többfelé, több hullámban valószínű eső, záporeső. Majd estétől északnyugat felől csökken a felhőzet. Újra megerősödik az ÉNy-i szél. 5-12 fok várható.

Kedden tovább szakadozik a felhőzet, már többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem lesz a gyorsan vonuló felhőkből. Többfelé lesz viharos a légmozgás. 7 és 9 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

(észlelőnk korábbi fotója)