November 29. Szerda, Taksony

Tavaszias péntek

Előrejelzés
2022. február 17. 18:00
null

Pénteken atöbbórás napsütést nyugat felől főleg délután zavarják felhők, de csapadékra nem kell számítani. Mérséklődik és délnyugatira fordul az eleinte még erős északnyugati szél. 10-15 fokos tavaszias idő lesz.

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délnyugaton többfelé, máshol csak elszórtan várható eső, záporeső. Északnyugatira fordul és megerősödik a szél. 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap areggeli, délelőtt órákban csökken a felhőzet átmenetileg, pár órára a nap is kisüt. Délután aztán újabb felhők érkeznek, de csak elszórtan fordul elő záporeső. A délnyugati szél lesz több helyen élénk. 9-10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn az erősen felhős égből többfelé, több hullámban valószínű eső, záporeső. Majd estétől északnyugat felől csökken a felhőzet. Újra megerősödik az ÉNy-i szél. 5-12 fok várható.

Kedden tovább szakadozik a felhőzet, már többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem lesz a gyorsan vonuló felhőkből. Többfelé lesz viharos a légmozgás. 7 és 9 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

(észlelőnk korábbi fotója)

szeleszáporesőviharosesőpéntekhétvégetavasziasszél