Május 13. Hétfő, Imola, Szervác

Gyengül a szél

Előrejelzés
2022. február 02. 18:00
null

Csütörtökön anapos délelőtt után délután nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan lehet kisebb eső, szitálás. Eleinte erős lesz az északnyugati szél, majd napközben mérséklődik és délnyugatira fordul a légmozgás. +6 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken északkeleten egész nap borult idő várható, és havazás, havas eső is előfordulhat. Az ország nagyobbik, délnyugati felén változóan felhős lesz az ég, és nem valószínű csapadék. ÉK-en 1-5, máshol 6-11 fok várható.

Szombaton reggelig még lehetnek záporok, ÉK-en hózáporok, majd a feltámadó, és sokfelé megerősödő északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, észak felől kisüt a nap. 5-10 fokos enyhe idő lesz.

Vasárnap északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, ismét északkeleten lesz borult az ég, délen kevés napsütés is lehet. Kisebb vegyes csapadék az északkeleti tájakon előfordulhat. Marad az 5-10 fokos maximum.

Hétfőn eleinte erősen felhős időre van kilátás, és szórványosan várhatók záporok, majd a viharossá fokozó szél hatására csökken a felhőzet. 6-11 fok várható délután.

(fotó: Cyclonerik)

szelestélenyhefebruárszitálásszélenyhülés