Június 13. Csütörtök, Anett

Délnyugaton eső

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton erősen felhős, délen borult lesz az ég. A délnyugati tájakon többfelé várható eső (amit késő estétől a Mecsekben havas eső, hó válthat fel). Máshol csak elszórtan várható csapadék. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelig délen még lehet csapadék, majd északnyugat felől először csökken, délután ismét megnövekszik a felhőzet. Délutántól főleg északon fordul elő zápor. A szél DNy-ira fordul és élénk marad. Reggel 1, délután 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn reggelre párássá válik a levegő, ködfoltok is kialakulnak. Napközben erősen felhős, vagy borult időre számíthatunk többfelé esővel, ami délutántól a hegyekben hózáporok válthatnak fel. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 4-9 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden és szerdán felhőátvonulásokra van kilátás, és mindkét nap elszórtan fordulhat elő zápor, a hegyekben hózápor. Erős lesz az északnyugati szél. 5-11 fok között alakul a hőmérséklet délutánonként.

(észlelőnk korábbi fotója)