Június 23. Vasárnap, Szidónia, Zolna

Viharos szél!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap hajnalban a Tiszántúlon még előfordul vegyes csapadék, majd a sokfelé viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet. A felhőátvonulásokból futó záporok, hózáporok alakulnak ki. 6 és 11 fok között alakul a hőmérséklet délután. Erős hidegfronti hatás érvényesül.

Hétfőn erősen megnövekszik a felhőzet, és délnyugaton többfelé fordulhat elő havazás, havas eső, míg északnyugaton havas esők fordulnak elő. Reggel -3, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk. A szél délnyugatira fordul, csak néha élénkül meg.

Kedden eleinte csökken, majd délutántól északnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet. Estétől északnyugat felől vegyesen lehet havazás, havas eső, eső. A csúcsérték +5 fok körül alakul. Erős lesz az ÉNy-i szél.

Szerdán hajnalban még több helyen lehet vegyes csapadék, a Tiszántúlon akár tartósabb havazás, majd csökken a felhőzet. Többfelé lesz erős, néhol viharos az ÉNy-i szél. 5 és 10 fok közötti enyhe idő lesz.

Csütörtökön változóan felhős időnk lesz, csapadékra már kicsi az esély. Az eleinte még erős légmozgás is fokozatosan mérséklődik. +5, +6 fok valószínű délután.

(észlelőnk korábbi fotója)