Június 25. Kedd, Bocsárd

Keleten zúzmarás köd

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap aDunától keletre egész nap borult, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Hószállingózás, zúzmara, ónos szitálás is előfordulhat. A Dunántúlon szakadozottabb lesz a felhőzet, kevés napsütés is lehet. Keleten -4 és +1, nyugaton +2 és +7 fok között alakul a hőmérséklet. A délkeleti szél gyenge marad.

Hétfőn atöbbfelé erős, néhol viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, illetve délutántól felhőátvonulások lesznek. Főleg estétől lehetnek záporok, havas eső záporok. 4 és 10 fok közé enyhül a levegő.

Kedden többórás napsütés várható, inkább csak a nyugati területeken növekszik meg a felhőzet, de itt is csak elvétve fordulhat elő kisebb eső. Délutánig erős lesz az északnyugati szél, majd gyengül a légmozgás. +5, +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán nyugat felől egy szakadozott felhősáv érkezik, melyből elszórtan fordul elő szitálás, a Tiszántúlon hószállingózás. Csak néhol élénkül meg a délnyugati szél. +1 és +6 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Csütörtökön erősen felhős, párás idő ígérkezik. Elszórtan valószínű szitálás, kisebb eső. +3 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

(kép: Szabó Ági)