Július 22. Hétfő, Marica, Veréna

Keleten még tartja magát a hideg

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán aTiszántúlon egész nap borult, párás idő lesz, sűrű, zúzmarásködfoltok is lehetnek, illetve szállingózhat a hó. Máshol változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. A legtöbb napsütés a középső tájakon várható. Az északnyugati szél megélénkülhet. A Tiszántúlon 0, máshol +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön északkeleten még mindig tarthatja magát a zúzmarás köd, máshol délnyugat felől csökken a felhőzet átmenetileg. Estefelé északnyugat felől egy hidegfront miatt lesz felhősödés. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél élénkül meg. +6 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Pénteken hajnalban még előfordulhat vegyes csapadék, majd az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet. Délután felhőátvonulások lesznek, de csak néhol fordulhat elő zápor. Marad a +5, +6 fok körüli maximum.

Szombaton északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé valószínű vegyes csapadék (hó, eső, havas eső). Erős lesz a szél. A csúcsérték 3 és 7 fok között változik.

Vasárnap hajnalban még előfordul vegyes, majd egyre inkább folyékony halmazállapotú csapadék. Napközben aztán csökken a felhőzet. Akár +10 fokos enyheség is lehet.

(kép: aszfoto.hu)