Július 14. Vasárnap, Örs, Stella

Északkelet felől napsütés

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn északkelet felől fokozatosan csökken a felhőzet, de a Dunántúlon délutánig erősen felhős lehet az ég - itt elszórtan várható hószállingózás, havas eső, szitálás. Az északi szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. Reggel -5, délután +3°C körül alakul a hőmérséklet.

Kedden ragyogóan napos, friss időre számíthatunk. Csapadék nem várható. Az északi szél többfelé lesz erős. 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szerdán sok napsütésre van kilátás, inkább csak délen és nyugaton fordulnak elő rétegfelhők, de ezekből csapadék nem alakul ki. Kemény fagyok lesznek reggel: -14, -4 fok; és délután is csak fagypont körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan várható csapadék: hószállingózás, ónos eső, havas eső lehet. Élénk marad az ÉNy-i szél. ÉK-en egész nap fagyni fog, máshol 0-5 fok valószínű.

Pénteken és szombaton változóan (réteg)felhős időre van kilátás, számottevő csapadék nem várható. A reggelek továbbra is fagyosak lesznek, délutánonként 0, +6 fok ígérezik.

(észlelőnk korábbi fotója)