Június 20. Csütörtök, Rafael

Enyhülés kezdődik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan fordulhat elő kisebb vegyes csapadék. A nyugatias szél gyenge marad. -5 és +6 fok között változik a hőmérséklet - északnyugaton lesz a legenyhébb idő.

Szerdán délelőtt még erősen felhős lesz az ég, keleten sűrű ködfoltok is lehetnek. A Tiszántúlon hószállingózás kialakulhat. Délután aztán északnyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet. 0 és +6 fok közé enyhül a levegő.

Csütörtökön délnyugaton várható a legtöbb napsütés, északkelet felé haladva egyre vastagabb lesz a felhőzet. ÉK-en kisebb havazás, havas eső előfordulhat. Általában +2 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk, de ÉK-n még mindig csak 0°C körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, emellett főleg délnyugaton, nyugaton várható napsütés. Elszórtan kialakulhat kisebb vegyes csapadék. Az északnyugati szél megerősödik. A maximum +6 fok körül valószínű.

Szombaton napközben beborul az ég, és egyre többfelé várható kisebb eső, szitálás; északon, északkeleten havas eső, hó is lehet. +4, +5°C körül valószínű a csúcsérték.

(észlelőnk korábbi fotója)