Június 21. Péntek, Alajos

Egyre több napsütés

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden az ország nagy részén ragyogó napsütésre számíthatunk, de délen, délkeleten erősen felhős maradhat az ég, és itt elszórtan hószállingózás is lehet. Az északi szél többfelé lesz élénk, néhol erős. A keményen fagyos reggel után +2 fok köré melegszik a levegő.

Szerdán sok napsütés várható, csak délnyugaton jelenhetnek meg felhők az égen, de csapadék itt sem fordul elő. Reggel -15 és -5, délután -3 és +2 fok között alakul a hőmérséklet. Élénk marad a légmozgás.

Csütörtökön észak, északnyugat felől megnövekszik a felhőzet egy érkező melegfront hatására, de ebből számottevő csapadék sehol sem alakul ki. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk. Reggel -6, délután +2 fok körül valószínű a hőmérséklet.

Pénteken északkeleten, keleten egész nap borongós, párás, rétegfelhős lehet az ég. Máshol a kezdeti napsütést felhősödés követi, de csak néhol fordul elő gyenge csapadék. 0-9 fok közé enyhül a levegő.

Hétvégén változóan felhős, reggelente párás időre van kilátás. Komoly csapadék nem lesz. Az ÉNy-i szél gyakran élénkül meg. +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

(kép: Szabó Bálint fotó)