Április 21. Vasárnap, Konrád

Tavaszias idővel búcsúzik 2021.

Előrejelzés
2021. december 28. 18:00
null

Szerdán erősen felhős, vagy borult, párás idő lesz. Sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést. Főleg a nap második felében várható eső, szitálás, de északkeleten vegyes halmazállapotú csapadék is hullhat. +6, +7 fok köré enyhül az idő. Az északnyugati szél megélénkül.

Csütörtökön marad a borús, párás, néhol tartósabban ködös idő. Hajnalban, majd estétől várható több helyen gyenge eső, északkeleten akár ónos eső, fagyott eső. 5-10 fok között alakul a hőmérséklet általában, de ÉK-en beragadhat a hidegebb levegő. Élénk lesz a délnyugati szél.

Szilveszter napján reggelig még szórványosan, majd inkább már csak keleten lehet eső, záporeső. A megerősödő ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, előbukkan a nap. 5 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk. Tavaszias idővel búcsúzik az év.

Újév napján atöbbórás napsütés mellett néha megnövekszik a felhőzet, de csak néhol alakul ki zápor. Erős marad az ÉNy-i szél. A maximum 11-12 fok körül valószínű.

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás, legalább néhány órás napsütéssel. A reggel már fagyos lehet, és délutánra is +5 fok köré csökken a hőmérséklet.

(fotó: Pap Miklós)

borúsesőpáráspáraszilveszterszitálásszélfelhősködenyhülés